Facebook Ads

Social media este atat un bun mijloc de comunicare cat si un mediu vizual perfect pentru reclama targetata prin Facebook sau Instagram.

Gestionam bugete mari lunare de Facebook Ads in special prin campanii e-commerce, care aduc un volum de trafic de peste 1 milion de vizite lunare pe siteurile clientilor. Va putem ajuta sa vindeti mai mult prin campanii de tip Catalog sales si remarketing dinamic.

Optiunile de selectie a audientei pentru Facebook sunt impresionante, avand posibilitatea sa identificati utilizatori inclusiv dupa titluri de job, limbi vorbite, interese, unitati de invatamant absolvite si multe altele.

Reclamele prin Facebook si Instagram pot aduce atat un plus de imagine companiei dvs., fani noi ai paginii, vizualizari la video-urile postate cat si trafic pe site, care sa se transforme in vanzari daca aveti in magazin online sau un site de servicii. Aveti inclusiv posibilitatea de remarketing, adica de afisare a reclamelor strict pe vizitatorii siteului, care deja va cunosc brandul si au o probabilitate mare de a cumpara.

Va stam la dispozitie cu o experienta de peste 4 ani in campanii facebook Ads si gestionare de continut. Trimiteti o cerere la office@temax.ro