Publicitate Pay Per click

Suntem certificati prin promovarea anuala a examenelor Google AdWords Video si Search Ads si ne mandrim cu doua premii obtinute pentru cel mai bun punctaj de certificare (aprilie 2014) si „Best AdWords Account” (august 2014) in cadrul competitiei nationale Google Online Marketing Academy.

Suntem parteneri Google AdWords certificati (verifica in linkul de aici)

De ce sa alegeti servicii de publicitate prin Google AdWords?

Traficul obtinut prin targetarea pe cuvinte cheie este foarte relevant si conduce rapid la vanzari online, proportionale cu bugetul investit. Aveti oportunitatea sa apareti pe primele pozitii in cautari pentru serviciile pe care le oferiti si platiti doar pentru rezultate, atunci cand cineva da click pe anunt. In paginile de cautare www.google.ro veti observa la diverse cautari ca apar cate 4 reclame sus si 3 in partea de jos a paginii. Aceste tipuri de anunturi text au potentialul de a atrage zeci de mii de click-uri pe luna si zeci de vanzari. Google search ads au o rata de conversie de peste 0.3% din trafic, ceea ce inseamna ca din fiecare 300 de click-uri ar trebui sa se vanda un serviciu sau produs. Este important sa aveti un site optimizat pentru viteza de incarcare si pentru afisarea pe mobil, ca sa profitati la maxim de potentialul Google AdWords. Peste 50% din cautarile pe Google au loc de pe mobil si tablete.

Pay per click insa nu se rezuma la anunturi Google AdWords ci include si reclame video in youtube, bannere responsive pe reteaua de siteuri partenere si campanii de remarketing pentru a targeta doar vizitatorii siteului.

Optiunile complexe din sistemul de gestionare al reclamelor pay per click Google AdWords face ca doar un specialist cu experienta si bine pregatit sa poata gestiona contul in mod profitabil, generand un numar mare de vanzari lunar prin rafinarea si targetarea corecta a traficului.

Recomandam un buget de minim 1500 de euro lunar pentru a genera 50-60 de conversii (vanzari) cu un cost per conversie estimat la 100 de lei.

Pentru clientii care abia isi deschid un cont Google AdWords le oferim un voucher

Daca aveti deja un cont Google AdWords va oferim gratuit un audit al acestuia prin care obtineti indicii despre ce ar putea fi imbunatatit si estimari despre cresterea performantei dupa aplicarea diverselor setari. Intr-un audit al performantei contului Google AdWords sunt analizati peste 30 de parametri si setari ale campaniilor active, iar acesta este finalizat in 1 saptamana.

Daca firma dvs. are nevoie de o campanie de promovarea online eficienta va stam la dispozitie. Trimiteti cereri la office@temax.ro